FAQ - PREGUNTES FREQÜENTS

Com faig una comanda online?

Des de la pantalla d'inici, i a totes les pàgines interiors,  des de la barra de menú superior, ja es pot accedir a totes les col.leccions, triant Home, Dona, Nen, Nena o complements. A partir d'aquí pots navegar entre les distintes pàgines de producte triant els articles i un cop finalitzada la selecció, accedir a la cistella de compra des de l'icone de cistella per revisar i formalitzar la compra. ÉS IMPORTANT que en el moment d'omplir les dades del formulari de compra i pagament ens facilitis un número de telèfon de contacte amb l'objectiu de agilitzar qualsevol dubte o aclariment.

Quina és la meva talla?

- El tallatge dels nostres articles és el normal corresponent a les mides des de la XS a la XXL segons l'article, el gènere i/o la col.lecció.

- Les talles de nens segueixen una escala d'edats, des de la talla 6 fins la 12/14 segons articles.

- En sabatilles, la numeració és del 30 al 35 en nens, del 36 al 41 per Dona i del 41 al 46 per Home.

- Per assegurar la talla del casc de moto, s'ha d'agafar la mida del contorn del cap amb una cinta métrica per damunt de les celles.

- Gorres i Bosses son talla única.

En cas de que un cop enviat la talla no sigui la que necessita pots solicitar un canvi (Vegeu "Política de canvis i Devolucions" a FAQ.

Com pago la meva comanda online?

Per defecte, un cop formalitzada la compra, la pàgina es re-dirigeix a la pàgina de pagament segur de paypal. (Veure pestanya de Politica de Privacitat pel tema pagaments)

NO és necessari que disposis de compte Paypal per pagar, existint l'opció dintre del proveidor del servei de pagament amb targeta de dèbit/crèdit.

Si ho prefereixes, també pots contactar amb nosaltres via mail a catalunyafreedom@catalunyafreedom.cat indicant que vols fer un pagament mitjançant transferència i et facilitarem un número de compte de La Caixa o Banc de Sabadell.

 

Quant triga en arribar la meva compra?

Un cop fet el pagament s'ens notifica la comanda. Rebras un mail de conformitat i t'indicarem la data prevista d'entrega. Inmediatament és procedeix a la preparació i enviament, sent el plaç d'entrega habitual dún màxim de 10 dies laborals.

(En cas de que per motius de rotura d'stock o imprevist no freqüent el producte sol.licitat no tingués disponibilitat en aquell moment, ens posarem en contacte amb tu per concretar les dates)

 

Com arriben els meus articles?

Els enviaments es realitzen de forma estandar mitjançant servei de correus. Per enviaments internacionals, i a segons quins productes amb volum no estandar, es recomana consultar previament les despeses d'enviament perquè poden variar en cada cas. 

 

Puc fer el canvi d'un article?

Sí, tant a les compres realitzades online, com les compres a les nostres botigues oficials.

Els motius de canvi vàlids poden ser:

-Error al triar la talla;

-L'enviament de l'article no correspon amb el demanat;

-Defecte de confecció, acabat o brodat d'un article;

 

En cap cas s'admetran canvis de productes deteriorats per que no s'han seguit les instruccions de rentat i/o manteniment de l'article, productes sense tiquet de compra o en qualsevol cas, transcurreguts 3 mesos des de la compra de l'article.

Sempre es farà un canvi d'article o s'emetrà un val per l'import del article, a canviar en el plaç indicat al val. Per defecte, no es farà el reintegrament de l'import.

 

Per la resta dels casos, queda subjecta a la decisió de l'empresa el canvi de l'article o la devolució de l'import de la compra mitjançant la forma de pagament amb que es va adquirir.

 

PER LES COMPRES ONLINE REALITZADES A QUALSEVOL PUNT DE CATALUNYA, SI EN REBRE LA TEVA COMANDA T'HAS EQUIVOCAT DE TALLA O BÉ VEUS QUE PEL PATRÓ DE L'ARTICLE NECESSITES UNA MÉS/MENYS, NO ET PREOCUPIS, ET RECOLLIM LA PEÇA I ET PORTEM LA TALLA CORRECTE SENSE COST.

 

Països d'enviament i Tarifes

Realitzem enviaments a tots els països. Les tarifes estandar son les següents:

 

- Catalunya i resta península      8€

- Països UE                                      18€

- Resta Món                                    25€

 

Aquestes tarifes s'apliquen a enviaments estandar i per correu convencional. En cas d'enviament mitjançant cap altre tipus de transport especial o urgent, i en casos de productes voluminosos o enviaments en que la suma del pes excedeixi la mitja (2 kg aprox) és necessari consultar previament les despeses finals d'enviament perquè poden estar subjectes a variacions. Si tens qualsevol dubte pots contactar mitjançant el nostre formulari de contacte, enviant un mail directament a catalunyafreedom@catalunyafreedom.cat o trucant a atenció al client al 93 811 49 10

 

Vols ser model de Catalunya Freedom?

Si t'agradaria participar com a imartge de la marca, pots enviar un mail a catalunyafreedom@catalunyafreedom.cat indicant a l'assumpte "MODEL" i adjuntant

fotografies recents. Indica la teva edad, alçada, lloc de residència i explica perquè t'agradaria ser imatge de la marca. Ens has de facilitar un número de telèfon per agilitzar el contacte.

Si ets seleccionat, hauràs de signar un paper de cesió de drets i es farà promoció de la teva imatge de forma NO REMUNERADA mitjançant anuncis i/o a la nostra web, xarxes socials i altres mitjans que l'empresa pugui considerar oportuns.